Palvelut

Siirtohallit Oy on erikoistunut sääsuojaukseen sekä siirrettävien hallien ja telttojen myyntiin ja vuokraukseen. Kauttamme saat asiantuntevan palvelun, monipuoliset toteutukset sekä laadukkaat Röder-tuotteet kymmenien vuosien kokemuksella.

 

Yhteistyöverkostomme arkkitehdit ja rakennesuunnittelijat tarjoavat myös asiantuntija- ja suunnittelupalvelua sekä tarvittaessa apua toimenpide- tai rakennuslupien hankintaan. Tarjoamme myös monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeittenne mukaisesti.

Sääsuojaus

Kauttamme saat sääsuojauksen kaikkiin kohteisiin. Tarvittaessa tarjoamme myös sunnittelu- ja huoltopalvelun sekä muut logistiset järjestelmät työkohteen materiaalisuojaukseen ja konevarastointiin.

Hallit

Siirtohallit Oy on laadukkaiden Röder-tuotteiden virallinen edustaja Suomessa. Röderin mallistosta löytyy Suomen olosuhteisiin soveltuva ratkaisu kaikkiin hallitarpeisiin.

Yrityksille ja yksityisille

Vaikka pääosa tuotteistamme on suunnattu rakennus-, logistiikka- ja myyntialojen sekä tapahtumanjärjestäjäyritysten ammattikäyttöön, tarjoamme ratkaisuja myös kuluttajille. Meiltä saatte teltat mm. juhlakäyttöön tai vaikkapa venesuojiksi.

Suunnittelu-, asennus- ja huolto

Tarjoamme kattavat tukipalvelut kohteiden suunnittelusta rahoituksenn ja asennuksesta huoltoon. Pitkä kokemuksemme Suomen vaativista sääolosuhteista ja monipuolisista toteutuksista sekä valmistajan takuu varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Käytetyt hallit

Kauttamme on mahdollista saada myös käytössä olleita halleja, jotka on luokiteltu niiden kunnon mukaan. Kysy meiltä lisää päivän varastotilanteesta.

Rahoitus

Tarvittaessa tarjoamme erilaisia rahoitusratkaisuja ja avustamme niiden hakemisessa.