Toimitamme varastoiksi, konesuojiksi, myymälä- ja harrastetiloiksi ym. käyttötarkoituksiin suunniteltuja, korkean laatutason siirrettäviä halleja. Hallit soveltuvat sekä lyhyeen että pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Tarvittaessa yhteistyöverkostomme arkkitehdit ja rakennesuunnittelijat auttavat siirrettävien ja kiinteiden hallien suunnittelussa ja rakentamiseen mahdollisesti liittyvien toimenpide- ja rakennuslupien hankinnassa.

 

Ota yhteyttä, kerro käyttötarpeesi ja kokeneet suunnittelijamme esittävät sinulle tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Vaativien kohteiden suunnittelussa toimimme yhteistyössä saksalaisen kumppanimme RÖDER GmbH kehitystiimin kanssa, jonka yli 50-vuoden kokemus takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Röderin tuotteilla on 5 vuoden tehdastakuu.

VARASTOINTIHALLIT

Hallejamme on asennettu kohteisiin, joissa ne altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille. Vaativissa kohteissä käytämme kaksoiseristettyjä ilmatäytteisiä paneeleita, jotka kestävät suuriakin lumikuormia. Seinäelementit ovat kaksinkertaisia sandwich-elementtejä, jotka kestävät lumen valumisen hallin laidoille sekä tarjoaa enemmän eristävyyttä. Siirtohalli on erinomainen vaihtoehto, joka voidaan asentaa nopeasti ja tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja purkaa kun ette sitä enää tarvitse.

KONEHALLIT

Siirrettävien halliemme avulla voitte sijoittaa koneiden huolto-, varastointi- tai kokoomatilat juuri sinne, missä niitä tarvitsette. Käyttötarpeen päätyttyä halli voidaan siirtää edelleen uuteen kohteeseen. Valikoimistamme löytyy myös läpikuultavalla kattorakenteella varustettuja halleja, joiden tarjoama päivänvalo ja mahdollisuus ilmastointiin takaa miellyttävät työskentelyolosuhteet kaikissa sääoloissa.

MATERIAALIEN SUOJAUS

Rakennusaikainen materiaalien suojaus erilaisilta sääolosuhteilta sekä niiden käytännöllinen varastointi lisää työkohteen tehokkuutta ja alentaa kustannuksia merkittävästi. Kauttamme saat aina tarpeesi mukaiset ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin sääolosuhteisiin.

MYYMÄLÄRATKAISUT

Näyttävät myymäläratkaisumme tarjoavat teille väliaikaisen tai pysyvän ratkaisun toimipisteenne rakenteeksi, jotka soveltuvat niin kaupunkiolosuhteisiin kuin asutuskeskusten ulkopuolelle. Ratkaisujemme avulla voitte saada säältä suojatun rakenteen toiminnallenne erittäin nopeasti, tarpeenne mukaisesti.

VENE- JA HANGAARIHALLIT

Hallivalikoimamme käsittää ratkaisuja veneiden talvisäilytykseen sekä vaikkapa pienkoneiden huolto- ja säilytystiloiksi. Mallistostamme löytyy ratkaisuja alkaen pienistä, kuluttajille sopivista kokoluokista aina korkeata tilaa edellyttäviin halleihin. Tukevan rakenteensa ansiosta hallejamme on saatavana jopa 60 metrin jännevälin levyisenä.

TAPAHTUMATELTAT

Röderin valikoimista löytyy modulaarisia tapahtumatelttoja, joita yhdistämällä voidaan rakentaa juuri tarvitsemanne kokonaisuus. Ratkaisut ovat erittäin korkealaatuisia, mistä syystä esimerkiksi ne on valittu yhteistyökumppaniksi mm. F1-kisatapahtumiin.

SILTATYÖMAAT

Olemme kehittäneet ja käytännössä testanneet siltatyömaille soveltuvan raidejärjestelmän, joka liikkuu työn etenemisen tahdissa. Järjestelmä tarjoaa vakaat työskentelyolosuhteet ympäri vuoden ja varmistaa sunniteltujen aikataulujen pitävyyden sääoloista välittämättä.

LOGISTIIKKAHALLIT

Halleistamme löytyy ratkaisuja sekä pysyviin että rakennusaikaisiin logistiikkatarpeisiin. Käyttökohteita logistiikkahalleillemme ovat mm. louhinta- ja tunnelityömaat, infra- ja logistiikkahankkeet sekä työmaat turvesoilla.